Ishikari Nabe (Lax Gryta)
Laga japansk mat hemma
Laga japansk mat hemma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner, 30 minuter 2 lax 1 / 4 salladskål 4 potatis 1 morot 1 shirataki (mycket lågt kolhydratinnehåll, lågt kaloriinnehåll, tunn, genomskinlig, geléartad traditionella japanska nudlar gjorda av djävulens tunga yam, om du har)
  • 5 champinjoner 1 tofu (om man vill)
  • 1 ramen noodle (om man vill)
  • 700 ml Vatten
  • 5 cm kombu
  • 1 msk sake
  • 1 msk mirin
  • 1 msk soja
  • 3-4 msk vit miso
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.