En lugn och skön dag har vi haft denna söndag, även om uppvaknandet imorse blev lite chockartat. Denna lillenyårsafton går liteiitalienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. Sedan blandade jag ihop en marinad/kryddblandning som jag smetade in köttet med och avslutade med att skiva tre lökar som jag la över
Olivia mår nu äntligen bättre men hon blir hemma nån dag till för hon är interiktigt redo för skolan ännu för hon hade trots allt feber imorse men nu verkar hon vara feberfri
Igår kände jag mig grymt sliten och imorse kunde jag och barnen knappt ta oss hemifrån. Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags
Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund imorse, senare åkte vitill gymmet och tränade. Sista semesterdagen för min man men vi tjejer har en vecka kvar men närvädret är såhär tråkigt kan jag lika gärna gå in och jobba ett par dagar
Ska bjuda på lite bra rätter framöver men nu till en lite mer onyttigklassiker som jag slog till på att laga imorse (fast klockan redan var halv tolv på förmiddagen så kallar vi det morgon) scones
Härliga lördag brukar jag säga och skrivaivanliga fall men nu kring jul och nyår är man så dagvild så man vet knappt vilken dag det är och man är dessutom lediglite nu och då
Var slö när jag vaknade imorse. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.