Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak. Gustav Trägårdh. Blanda färsen med salt, rostad lök, smulad getost, creme fraiche, riven vitlök, citronskal och finhackad chilipeppar
Carl tros fått sin idé från Tyskland där man firar helgon med bakelser. Eftersom inte det finns så många helgon här fick det bli Gustav II Adolf i Göteborg istället
Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak. Gustav Trägårdh. Blanda färsen med salt, rostad lök, smulad getost, creme fraiche, riven vitlök, citronskal och finhackad chilipeppar
Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en springform mycket noga, cm 22 cm i diameter. Rör smör och socker vitt och poröst, tillsätt äggulorna en i sänder under fortsatt vispning
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.