Nötkakan går utmärkt att frysa. Mjuk nötkaka100 g hasselnötter100 g smör 2 ägg2 dl strösocker2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 dl mjölkGör så härSätt ugnen på 175 grader
Gustav Trägårdh. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i grova bitar. Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tortilla. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt
Nötkaka. Nötkaka. Gillar du bakverk med hasselnötter. Då är detta något för dig. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
Varning. Dessa är farligt goda. Åhh jag blir så glad när man hittar superenkla men smarriga recept. ). 20 enkla eller 10 dubbla (beroende på hur stora du gör dem)
Sätt ugnen på 175°C. Smörj en långpanna, ca 20 x 30 cm, eller lägg i bakplåtspapper. Hacka hasselnötterna fint antingen för hand eller i en matberedare
Mattidning Saveur har en av de mest prestigefulla tävlingarna för matbloggar och jag måste tipsa alla att gå in och kolla in de nominerade då det finns så fantastiska bloggar som ger inspiration till matlagning och bakning – spana in här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.