Intervju med Daniel Belmonte
Svendsens
Svendsens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st stora
  • 110 cm och
  • 5 eller
  • 10 min i aluminium
  • 3 st tiger räckor per person på spätt (skalade), halv hummer, koriander, chili till de som äter, kanske barn är inte så förtjusta i det, inte mina i alla fall, salt, citron, smör, citron svartpeppar, olivolja, och Zigges seafood som har blivit nästan ett måste i grill världen. Grillen på medium värme ca 180 grader Citron vinägrett: blanda olivolja med chili, koriander, pressad citron svartpeppar och smaksätt med salt. Smält smör och blandat med Zigges seafood, pensla på hummer, och grillat direkt 3 minuter per sida och sen indirekt 14 till 20 minuter Man kan lägga lite hickory eller äpple chips för att ge en rökig smak. Tiger räckor grillade direkt 1,5 minut per sida i samma värme som hummer, sen häll över citron vinägretten på räkorna och en fräsch mix sallad jämte.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.