För två år sedan så sprang jag över ett recept på Jack Daniel's Glaze hos Vickan på Matplatsen. citronjuice3 msk finhackad silverlök1 msk Jack Daniels Whiskey1 msk krossad ananas¼ tsk cayennepeppar. Låt glazen sjuda 40-50 minuter eller till dess den reducerats till hälften och påminner om sirap till konsistensen
Jack Daniel´s Glazen (från T. Sila bort bitarna i glazen. Jack Daniel´s Glaze (TGI Friday´s). 1 msk Jack Daniels Whiskey. Låt glazen sjuda 40-50 minuter eller till den reducerats till hälften och påminner om sirap till konsistensen. 1 msk Jack Daniels Whiskey
Det hela började med att jag blev sugen på JackDaniel’sglaze från TGI Friday’s. rödlök, cheddarost, knaperstekt bacon och några skedar söt glaze som möter upp sältan och rökigheten från baconet på ett alldeles strålande vis
½ dl Jack Daniel's whiskey. Rör samman socker, ägg, olja och det smälta smöret. Rör sedan ner whiskeyn. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt
Hittade en flaska Jack Daniels sauce i affären och den tror jag mig ha hört om tidigare, så klart blev jag nyfiken på att prova fastän den inte ligger inom ramen för LCHF
Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.