Jag hinner liksom inte stå och laga en massa mat när jag kommer hem (vem gör det egentligen. skulle antagligen funka ännu bättre i en smörgåsgrill, men jag har ingen hemma
Eller varför ändå inte en hummer. Tänkte tipsa lite om mina favoriter. Den här är inte så tokig, vi kallar den för hummer med vitlök, oliver och basilika
Det vill vi ju inte så jag får helt enkelt hitta på saker att göra med tomaterna. Den här tomatketchupen har jag gjort tidigare, skillnaden denna gången är att jag använde mig av kokossocker istället för råsocker
Kul å se att ni handlat färdigt era julklappar och har tid att kika in här. ))Vi hade en jättetrevlig glöggbjudning hemma hos oss i lördags och något som jag tokfrossar i justnu och som vi bla bjöd på var dessa små godbitar
Det var väl inte så svårt. Hackar lök (justnumin egen salladslök), skivar paprika och morot tunt. kokar upp vatten i vattenkokaren och häller över fullkornsnudlar (glasnudlar funkar också), låter dem mjukna upp i några minuter för att sedan sköljas i kallt vatten (stoppar kokningen -annars blir de för mjuka och grötiga då du wokar upp dem igen)
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
Det kommer inte bli lätt men ett försök skall jag göra att klara den tiden. Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nu när det var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Perfekt om man både älskar semlor och inte har tid att göra bullar. Tänk på att frysta cupcakes bäst tinas långsamt, inte i mikron utan i rumstemperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.