Det är intemånga ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inte så mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Ja nu ska väl inte bären måsta hänga kvar tills fåglarna tar dem eller de ramlar ner. Sila genom ett durkslag (går lätt och fort då bären inte är mosade) och rör ner 2 dl socker och konserveringsmedel om du inte fryser saften. 2 dl socker och konserveringsmedel om du inte fryser saften
Jag fick en fråga från kära Sofia om jag hade något favoritrecept på chocolate chip cookies och då insåg jag att det inte finns ett enda inlägg här om denna smarriga kaka
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Stek på låg värme, stressa inte svamp och lök. Många adjektiv kan man klämma in om denna röran. Den är god, den är krämig, smakrik, fyllig, mättande, lite kryddig osv osv
Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan inte bli annat en bra. Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.