Inkokt lax med fänkåls- och äppelslaw
I mitt lilla kök
I mitt lilla kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kilo laxfilé
  •  
  • Lagen
  • 1 bit pepparrot (ca 45 g)
  • 2 stänglar citrongräs
  • 1 rödlök 1 liter vatten
  • 1/2 dl ättikssprit (12 %)
  • 1 msk salt
  • 3 msk strösocker
  •  
  • Fänkåls- och äppelslaw
  • 1 rött äpple
  • 1 fänkål 1 1/2 tsk pressad citron
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk finriven pepparrot
  • 2 krm salt
  • 1/2 krm nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.