Ingredienser 0,6 kg asc lax 1 msk salt 0,5 dl ättikssprit (12%) 1 l vatten 1 st gul lök 8 st svartpepparkorn 2 krm torkad chili 4 msk färsk ingefära 0,6 kg delikatess potatis (kokt) 0,8 dl majonäs 0,5 st lime 0,5 kruka(or) koriander salt grovmalen svartpeppar Skriv ut
Ta upp laxen ur lagen och servera till potatissalladen. Koka upp och häll över laxen. Men bra idéer är värda att spridas så med det kommer här ett gott fiskrecept som du kommer vilja göra om och om och om igen
Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Servera med kokt potatis och världens godaste örtsås. 400 gr laxfilé, med skinn. Lägg försiktigt i laxen, skinnsidan neråt och låt sjuda ca 4-5 ninuter, beroende på tjocklek, dra av pannan från värmen och låt svalna i buljongen. ICA 400 gr laxfilé, med skinn
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissalladmed alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.