Häll över blandningen i resterande puré. Tillsätt därefter grädden i omgångar i blandningen. Lägg ett plastband innanför tårtringen, så får ni en snygg och jämn kant på moussen
Stek upp fyllningen, i detta fall kycklingfilé kryddad med paprikakrydda och champinjoner - jag steker dom var för sig och låter sig kallna lite i en egen bunke/kastrull
Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Blanda samman crème fraîche och vispgrädde och häll blandningen över fisken i formen. När du använder olika mjölkprodukter i matlagningen kan det vara värt att tänka på att fetthalten varierar ganska mycket mellan t ex kaffegrädde och vispgrädde och mellan gräddfil och crème fraîche
Mixa samman äggblandningen med de torra ingredienserna och smörblandningen, om vartannat. Häll blandningen i en smörad och bröad form, stick ner bananskivor i smeten
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.