Ingredienser för 4 st3 rutor mörk choklad 72% (ca 30 g) (Valhrona eller nån annan sort med kvalitet)3 msk kokosfett (Renée Voltaires supergoda använder jag)12 cashewnötter (gärna Saltå Kvarns)4 valnötter (Kung Markatta har utmärkta)4 tsk kokosflingor (Renée Voltaires)4 små kakformarGör såhär. Lägg 3 cashewnötter och 1 valnöt i de små kakformarna
1Till servering200 g cashewnötter 0,5 dl rapsolja jasminris. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
1Till servering200 g cashewnötter jasminris. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Denna ost görs på cashewnötter som är rika på mineraler och nyttiga fetter. 4 dl cashewnötter. Blötlägg cashewnötterna i en skål med vatten i minst 4 timmar eller över natten
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Strössla cashewnötter på toppen och servera med jasminris. 200 gram naturella cashewnötter. Tänker inte ta åt mig ett dugg av äran för denna rätt då det för det första är Jennie Walldén som står bakom receptet och för det andra var det killen som stod för utförandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.