Inbakad fläskfilé med grönsaksfyllning
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fläskfilé, ca 600 g
  • salt, svartpeppar, ingefära
  • 1 rulle kyld smördeg, ca 25x42 cm
  • 1 liten gul lök, 75 g
  • 1/2 gul och röd paprika, 150 g
  • 4 stora champinjoner, 75 g
  • 1/2 grön zucchini, ca 100 g
  • 2 msk smör
  • salt, svartpeppar
  • 1/2 ask Cantadou vitlöksost med örter, ca 65 g
  • 1 ägg, uppvispat
  • 2 1/2 dl Kelda citronsås
  • 2 1/2 dl Kelda lagalätt
  • 1 msk kycklingfond, konc.
  • 1 apelsin, rivet skal
  • salt, vitpeppar
  • smörfrästa champinjoner
  • kokt broccoli
  • kokt potatis eller quinoa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.