Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur. Sätt ugnen på 225 grader. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter. 500-600 g fläskfilé. 2 msk smör. 2 krm salt. 200 g champinjoner. 1-2 vitlöksklyftor. 2 msk soja. 2 msk koncentrerad köttfond
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Sätt ugnen på 225°. Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter. Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. 600 g fläskfilé putsad. 2 msk Zeta Crème av soltorkade tomater. ca 250 g smördeg
Lägg fläskfilén på bakpappersklädd plåt. Servera fläskfilén tillsammans med sås och pommes Anna. 1 st fläskfilé. 200 g champinjoner. 2 dl crème fraîche. 2 msk hackad persilja
Ugn 225 grader. Pensla smördegen med ägg och ställ in den i ugnen till den är lite gyllenbrun ca 10-20 minuter beroende på vilken ugn man har. 2 dl crème fraiche. 1 st fläskfilé(er) , ca 500g
Idag blev det en lite lyxigare måltid, iallafall för oss=) Inbakad fläskfile fylld med kalkon &lök. -2 st sharlottenlök(ar). Sett ugnen på 200 grader. In i ugnen ca 20-30 minyter. -2 msk vetemjöl. -1/2 dl havremjölk. 2 st sharlottenlök. 2 msk vetemjöl. 1/2 dl havremjölk
Tillaga i ugnen, ca 25 minuter. 1 st fläskfilé. 2 st smördegsplatta. Putsa köttet. Salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör eller olja
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0
Putsa, krydda och bryn fläskfilén. Baka i 220 C ca 20 minuter. Slå på ca 2 dl grädde och 1 dl vatten samt 1/2 köttbuljongstärning och lite svartpeppar. ca 2 dl grädde. 1/2 köttbuljongstärning
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. 600 g fläskfilé , putsad. 2 msk soltorkade tomat creme. ca 250 g smördeg. Sätt ugnen på 225°. Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter. Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. frp Delizie Prosciutto di Parma 70 g 600 g fläskfilé , putsad. 2 msk soltorkade tomat creme. ca 250 g smördeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.