Lägg en fuktigservett över kristyren om du inte skall använda den direkt. När man skall spritsa mycket och riktigtfina arbeten så är kristyr gjord på rumstempererad färsk äggvita den bästa
Dela meddig av inlägget. Iblandblir man godissugen, men vet interiktigt vad man vill ha. Blanda dettai smeten, tryck ut det på en plåt med bakplåtspapper
Efteråt, när kakan var klar förstod jag inte heller poängen med att låta sockret smälta iett vattenbad tillsammansmed äggen när man lika väl kan vispa sockret pösigt
Chokladfondue medmintchoklad. Detta ha viinte gjort för sista gången himmel så gott det blev. Lite frukt och choklad och tända ljus sen behövs det inte så mycket mera
Glasera före serveringmed florsocker utrört ilite vatten. Så nu är det bara att sätta igång och testa, detta skall jag göra till helgen… men som ni ser så blir det inga pepparkakor
Förra veckan hade jag några rödbetor över som jag intevisste vad jag skulle göra med. Det lät gott men även om det inte var nåt fel på receptet (förutom att tidangivelsen för hur länge kakan skulle vara i ugnen var för kort) så tycker jag resultatet blev lite halvdant
Jag tog in honom så tidigtmedflit, för han var litesnorig och hängigidag när jag kom. Ha ha ha, nu har vi nog haft fisk, kyckling och vegetarisktlite väl mycket här hemma
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikoninflygendirektifrån Malta och dettabinds samman med en droppe balsamvinägerifrånItalien
"Torr, mycket frisk, aromatisk smak medinslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron. Tilldetta hade Anette köpt ett mycket gott vittvin som var både syrligt och fräscht
Hoppas att jag med det här inläggetgett er liteinspirationinför helgens alla middagar. Är ju liteskeptisktill just lammsmak, men med rätt smaksättning ska det nog lösa sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.