Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag imorgon. Därför tänkte jag bjuda er på mitt absoluta favoritrecept på kladdkaka, nämligendenna daimkladdkaka
Som om det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
När man frestar med en nyhet - Almondy Scwizernötchoklad. Tårtor den. Kikar in så här på gränsen till fredag och frestar med en Almondytårta jag fått möjlighet att testa
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.