Citronjuicen och osten behövs för att balansera upp den jordiga smaken i rödbetorna. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Blanda ricotta, citronskal och -saft i en bunke och smaka av med salt och peppar. Blanda en vinägrett av olivolja, vinäger, salt och peppar i en stor bunke
Denna röra på valnötter och soltorkad tomat tycker jag blev väldigt god. Hittade receptet i boken Raw fast Food av Vibeke Amdisen - en bok jag varmt kan rekommendera om man vill prova Raw Food eller bara vill laga snabb och nyttig mat helt enkelt
Helg på intågande och besök på väg. Jag har i detta recept låtit mig inspirerats av Martin Johansson och den franske bagaren och sedan vidareutvecklat receptet
Rör det smälta margarinet och lättströ. Vispa i äggulorna, ett i taget och mjölken. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver, hackade valnötter och till sist lingon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.