Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Inte idag dock. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Givetvis bidrog jag med lite recept till tidningen. Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jag är en av dom som varit där och tagit mig ur. Jag vill berätta och dela med mig av tankar och erfarenheter, kanske kan något som jag skriver hjälpa någon annan
Hos familjen Boman, bjöds det på vitlöksdoftande fläskfile, som bara var så oerhört god. Här hade verkligen kocken Fredrik lyckats med en 10 poängare må jag säga Den här rätten tog mig med storm, så ni måste bara testa den
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkar köksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfri bakning – det lät som en väldigt rolig utmaning som jag tackade ja till
Behöver jag tillägga att jag fortfarande är mätt och belåten. Idag har det tack och lov inte varit det snökaos som hela Västra Götaland hade igår, men kallt har det dock varit så det räckt och blivit över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.