Idag blir Kardemumma Gumman 1 år. Det går ju som bekant väldigt fort då man har roligt, jag är glad för alla trogna läsare jag har som kommenterar flitigt här, mer sånt
Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Så idag bjuder jag er alla på födelsedagstårta, och hoppas att ni vill fira med mig. Idag är ingen vanlig dag, nej det är bloggens 5-årsdag. 125 g mörk choklad av god kvalitet, 70% - 76%. 125 g mörk choklad av god kvalitet, 70% - 76%
Ett ämne som är aktuellt än idag. Det är nu 12 år sedan. Under 12 år har jag skrivit om mat, ätit massor och lagat för fullt. Att försöka sammanfatta 12 års bloggande är verkligen inte lätt, men vi gör ett försök genom att välja ut våra fem bästa recept. Nyårs-Bouillabaissen från 2011/2012 – Huvudrätten det här året är en av mina verkliga favoriter. Det hinner hända en hel del roliga saker på 12 år. 2012 skulle Findus ta fram en ny wok-blandning och jag satt med i juryn. 2012 blev Maria utvald att tävla med Coop i Tårta vs. 2011 och 2012 utgavs “Bloggreceptboken” och jag blev tillfrågad om jag ville vara med, vilket var en ära att få synas tillsammans med andra duktiga matbloggare. 2012 var det Tapas-SM och vi livnärde oss på underbara Tapas-rätter en månad. Men på Älska mat & vin i Malmö 2012 fick jag en intervju med Tina Nordström. 2012 skulle Fin. 2012 blev Ma. 2012 var d
Så, det var lite grann om hur livet ser ut med vår LCHF idag, kanske kommer jag att utveckla det på lite nya spår framöver, men just nu känns det här riktigt bra
Idag hade vi lite fikakalas då våra föräldrar kom på besök för att uppvakta. Tänk idag för 1 år sedan skrev jag mitt första inlägg på bloggen,. ca 12 bitar. 125 g mald sötmandel. Funkar på både 12 volt och 220 volt. ~~~~~~~~~~ ca 12 bitar. 125 g mald sötmandel
Jag har kanske tappat räkningen på antalet cupcakes men idag får jag faktiskt fira. I dag fyller bloggen 2 år, 2 år. Jag firar mina priser i Matbloggspriset som jag är så evinnerligt tacksam för, jag firar att bloggen blir 2 år,. Fyll cupcakesformarna till drygt hälften och grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter eller tills de har en gyllenbrun yta och inte är kladdiga intui, kontrollera med en potatissticka eller tandpetare
ca 15-16 normalstora cupcakes 100 g smör3/4 dl mjölk 1 1/2 dl rörsocker 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 msk marsanpulver2 1/2 dl mjöl ca1 dl mjölkchokladknappar från Odense Sätt ugn på 225 grader Smält smör i kastrull o häll i mjölken, låt bli varmt med låt inte koka Vispa ägg o socker lätt Blanda mjöl med bakpulver, marsanpulver o tillsätt detta sedan växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten Häll upp i muffinsformar o grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. ca 12 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.