Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Inte idag dock. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Så idag fick jag ett ryck. Ja, jag har ju haft en Butternutpumpa i kylen ett tag nu. Verkar i och för sig inte må så dåligt, mer jag som mått dåligt av att inte vetat vad jag skulle göra med stackaren
Givetvis bidrog jag med lite recept till tidningen. Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jag är en av dom som varit där och tagit mig ur. Jag vill berätta och dela med mig av tankar och erfarenheter, kanske kan något som jag skriver hjälpa någon annan
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.