Tomatsås basic Receptet är beräknat för 4 personer 3 st burkar hela tomater á 400g 5 st vitlöksklyftor 3 msk olivolja 1 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 näve färsk basilika Skiva vitlöksklyftorna tunt
Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna i Thelins skyltfönster…
1,4 kg Kycklinginnerfilé som jag marinerar. Varför har de alltid rätt när det gäller vädret, åtminstone när de säger att det skall bli regn… då kommer det alltid
Den här gjorde vi i söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå vill sprida den vidare
* Kycklinginnefileer (Svensk Kronfågel)* 2 burkar Sataysås (finns bland Asiatiska produkter på ICA)* Basmatiris eller Jasminris* Kryddor efter din egna smak
Finns inget tristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignon med att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynes fina biten döljer en hemskt trist bit, felstyckad så trist
Basic Country Bread. Första brödet jag bakade av surdeg var Franskt Lantbröd. Receptet på starter och själva brödet kommer från boken Tartine Bread, som är skriven av Chad Robertson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.