För varje dag som du matar din surdeg tar det kortare tid för den att börja bubbla. En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt
Hur jag matar min surdeggrund. Det kan kännas som mycket jobb att sätta och sköta om din surdeg, men faktum är att det blir en del av din vardag och inte alls mer jobb än att sköta om och mata resten av familjen, nä
Gör man den på rätt sätt blir chiagröten krämig och god men använder man till exempel en vattnig och tråkig mjölk kommer din chiagröt också att smaka tråkigt
Nu ska jag visa hur du enkelt gör din egen vassle. När man tillverkar yoghurt, kefir, ost eller någon annan fermenterad mjölkprodukt bildas en restprodukt som är flytande vassle
En av de vanligaste frågorna jag får är hur man gör en chiapudding. Hur får man den krämig. Chiapudding är något vi äter flera gånger varje vecka här hemma hos oss
Börja med att utesluta ett inflammatoriskt livsmedel i taget (förslagsvis i den ordning de står uppräknade ovan) och känn efter hur det påverkar ditt välmående
Mina kompisar brukar fråga mig "hur orkar du stå och laga så komplicerade frukostar på mornarna. Frukost bidrar till energi som inte bara får dig på ett bättre humör men som också får din arbetsförmåga, vare sig det är på ett jobb eller i skolan, att fungera på ett betydligt bättre sätt
Man kan också välja en mellanväg, om jag är osäker på hur stark min surdegsgrund blivit tillsätter jag ibland ett par gram jäst i degen för att hjälpa jäsningen lite på traven
Läs vidare för att ta reda på hur mycket kalorier din gröt egentligen innehåller. Ni är många som undrar hur samma portion gröt kan innehålla så olika mängder kalorier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.