Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Närmanär sommarbloggare på Baka. I sommar får ni följa mig i mitt arbete på trädgårdscafeet i Oskarshamn som jag driver tillsammans med Charlotte - ett härligt sommarliv om ni frågar mig
Närmanär sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Dela degen i tre eller fyra delar, beroende påhur tjocka baguetter som önskas. Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Ett tips på en rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbotten när den svalnar och kanten veckar sig
Tyvärrär jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det närman inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Ska bli spännande att se hur det funkar. Innan jag avslutar måste jag berätta att mina bull-pops (som jag vann deigntävlingen med anordnad av Hembakningsrådet påKanelbullens dag) numera finns med på Kronjästs hemsida
Recptet hittade jag i ett gammalt nummer av Hembakat men ändrade lite i receptet. I alla fall kommer det bli en favorit att pigga upp sig med i höst, när kylan börjar krypa på och mörkret sluter sig tätt kring husknutarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.