Nu önskar vi er alla en fin helg och en skön semester till alla er semesterfirare. Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att vi ville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Hade hört talas om pankopanering genom min obsession för asiatisk mat. Men när Charlotta hade testat att panera potatisbullar i panko, så gick jag helt enkelt och köpte mig en egen påse
En laktitsdag som denna vill vi visa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
Dessutom har jag lagt till lite annat bra-och-ha som hur många teskedar det går på en matsked, vad ett ägg väger samt hur man konverterar cups till deciliter
Chiagröt har under några år nu varit ett populärt alternativ till mellanmål eller frukost för oss som äter “clean” raw food, vegan eller helt enkelt bara mjölkproteinfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.