Blanda olja, citronsaft och vinäger till en citronette i en skål, smaka av med salt och peppar. Häll citronette över, toppa med sjökorall, avruga, picklad rättika och örter
Hummersalladmed citron- och senapsdressingPortioner. Vispa äggulorna med senap, citronsaft och skal. Tunna ut med lite vatten så att den inte är jättetjock
Smaka av med peppar. Blanda allt med rucola, dill, pinjenötter och salt i en skål. Lägg salladen i hummerskalen och toppa med hummerköttet och sparrisknopparna
Halvera granatäpplet och ta ur kärnor och saft, blanda sedan kärnorna och saften med olivoljan. Blanda runt och smaka av med flingsalt precis före servering
Vad sägs om Hummersalladmed brynt smörvinägrett. Jag har redan börjat förbereda adventspyntet med att fixa med granris(läs enris) vid ytterdörren och ljusslingan är redan i
Dressingen görs enklast med matberedare men det funkar säkert bra med elvisp också. Mixa ihop ingredienserna och droppa sedan ner olja sakta sakta medan du mixar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.