HUMMERPANNACOTTA
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 PORTION
  • 1 kokt hummer, 500 g 2 gelatinblad 3 dl grädde
  • 0.5 dl hackad dill
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 2 msk Kalix Löjrom eller annan rom
  • 3-4 msk hummerfond
  • 2 hackade schalottenlökar
  • 50 g finhackad rotselleri
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk smör
  • 2 dl vatten
  • 2 dl vitt vin
  • 1 tsk torkad timjan
  • 5 svartpepparkorn 0.5 tsk salt
  • 1 kokt hummer, 500 g 2 gelatinblad 3 dl grädde
  • 0.5 dl hackad dill
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 2 msk Kalix Löjrom eller annan rom
  • 3-4 msk hummerfond
  • 2 hackade schalottenlökar
  • 50 g finhackad rotselleri
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk smör
  • 2 dl vatten
  • 2 dl vitt vin
  • 1 tsk torkad timjan
  • 5 svartpepparkorn 0.5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.