Lättlagad hummercocktail Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st hummer , små 1 st schalottenlök 1 st krispsallad , 4 st krusiga blad 0,5 kruka(or) färsk dill , 4 kvistar 0,75 dl gräddfil 0,75 dl majonnäs 0,5 st Schalottenlök(ar) 2 msk tomatpuré 0,5 st lime 1 odefinierad cayennepeppar 1 odefinierad salt Köp receptet www.tasteline.com
Lättlagad Hummercocktail 1. Klyv humrarna på längden och plocka ut köttet ur stjärten och magen och hacka det i mindre bitar. Knäck klorna och ta ut dem hela MatHem
Hummercocktail 4 personer. Ingredienser. 2 st Humrar, kokta och kylda. 1 Granatäpple. 0,5 st Gurka, fint tärnade. 2 Salladslökar, skivade Helande Mat!
Hummercocktail med mango och avokado Halvera hummern och ta ut köttet. Grovhacka hummerköttet. Koka upp vatten i en kastrull. Skär ett kryss i varje tomat och lägg tomaterna i det heta vattnet Matklubben.nu
Hummercocktail med tomatgelé Lägg 2 msk av gelén på varje hummercocktail, ställ kallt igen. Den här rätten går bra att delvis förbereda innan den skall serveras Svt
Hummercocktail med tomatgelé, pilgrimsmussla och/eller löjrom Tomatgéle. Mixa tomaterna. Lägg en våt handduk över en sil. Häll tomatblandningen genom handduken. Tryck ut tomatvattnet genom silen Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.