Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan mendet blev gott nog ändå
Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat. Lägg allt i en mixer och mixa till en sås. Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Mendet verkar ingen vara intresserad av eftersom man inte gör någon ekonomisk vinst på kort sikt av detta som dem stora företagen gör, men att man kan göra långsiktiga vinster med en sådan aktion och spräcka multiföretagens blaha-blaha, detär ingen intresserad av
Om du vill kan du ställa in den i ugnen under grillen några minuter, mendetär inte nödvändigt. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
De vegetariska och många gånger veganska recepten är skapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – menjag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
Det blev ost efteråt, nämligen de två jag nämnde ovan. Smaken är torr men med antydan till fruktsötma och inslag av röda bär, blodgrape och någon mineral
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vad ärdetjag snackar om. Mumma säger jag bara. Mendetär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Att säga att detär i klass med B&J vore dock att ljuga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.