Det fina medHugo är att den är fräsch i smaken och att den har en väldigt låg alkoholhalt för man vill ju kunna njuta maximalt av det man grillar också
4 cl flädersaft (koncentrerad) eller flädersyrup. 130 cl mousserandevin (med eller utan alkohol). 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaftenoch toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
På bloggen får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst – som till exempel att ge min kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet, vara ute i naturen, att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ
En variant på smakerna i drinken hittar du här. Servera med myntakvistar, skivade jordgubbar och is. Om solen lyser med sin frånvaro får vi se till att ha solsken i glaset istället
Jag tog vad som finns att tillgå här hemma, och av hemkokt flädersaft, jordgubbar från frysen och mynta ur rabatten (samt givetvis Bombay Saphire ur barskåpet och tonic ur kylskåpet) blandade jag till sådana här läckert somriga drinkar
Fyll upp med sprite och toppa med några isbitar. Grunda med rom i highballglas, häll över melonjuicen. Hursomhelst vill jag tipsa om en smarrig och somrig drink jag experimenterade ihop i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.