Jag har riktigt fastnat för Pågens Äntligen Subs. De är ju hur smidiga som helst att ha hemma ju, goda, lagom stora och perfekta för en lättare lunch eller kvällsmat
Handen på hjärtat. Brukar du slarva med lunchen. Gör inte det. Risken är stor att du blir vrålhungrig och sötsugen på eftermiddagen och frestas att sätta i dig en massa onyttigheter innan det är dags för middag
Gjorde chokladfondant som fredagens efterrätt. Har nog bara gjort det en gång tidigare och då blev jag inte så imponerad, blev mer som en vanlig muffins gjord på kladdkakesmet
Nu var det ett tag sedan jag skrev något historiskt. ). Känner ni till béchamelsåsens historia. Som de flesta av er vet så är Béchamelsås en vit sås eller fransk vit sås, som i sin enklaste form består av redd (med mjöl och smör) mjölk
rågbröd, gravad lax, naturell färskost, citronpeppar, salt och lite lök = Laxsmörgås. Vi har nu levt lande-liv i snart en vecka, och hunnit med en massa bärplockning, en länk runt holmen (som resulterade i enorm muskelvärk hos en del, inga namn nämnda
Dag två i Paris spenderades lugnt i Montmarte. Där åt vi en god gazpacho men jag tänker inte rekommendera restaurangen för att servicen var verkligen usel
Det perfekta barnhotellet. Det bor vi på. Hotell Airone är lite av en typisk italiensk "Dirty Dancing" anläggning med träningsspår, tennisbanor, lekområden, dykcenter, egen båthamn och så vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.