Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
En hel middag i en liten skål, för man behöver inte mycket mer till den mastiga rätten. 4 portioner, 40 minuter Macaroni & cheese 300 g makaroner 5 dl mjölk 4 portioner
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Well, have a little bit of both. Nunsex & Munkrock. Sedan mjöl, socker, salt. 2 och en halv dl ljummet vatten, 40° 1 tsk torrjäst 1 msk socker 5 dl vetemjöl 1 tsk salt Vegetabilisk olja att fritera i Florsocker Papperspåse Blanda ihop vatten och torrjäst. Vänd och tumla runt dem lite i 2 minuter, tag upp med hålslev och lägg att torka på papper
Postat i Vardag, Vegan. I love food. Varit sjuk, vad passar då bättre än en varm och nyttig soppa. Denna gjorde jag i förgår på potatis, morötter, champinioner, gullök, vitlök, sojakött och basilika
Det känns inte som december, inte i min värld. Jag är ganska tacksam över att ännu inte ha suttit mig igenom något julbord - jag gillar smakerna, men är varje år lika rädd för att i förtid få en överdos
Den första råvaran i mitt samarbete med PrimeWineGroup och Robertson är Västerbottensost, och den använde jag mig av för att smaksätta en riktigt episkt god mac and cheese - (helt enkel, amerikans makaronilåda, om man så vill)
Den här mixen köpte jag och bakade ganska nyligen men bakade sent på kvällen så fick inte till en rättvis bild, men brödet var väldigt gott och jag har bakat det idag igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.