Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
27 Jun. 09. 34. Honungsglaserade revben. 0kommentarer. Godmorgon från fagra Skåne. Ja, vi är ju som ni vet nere i Kävlinge hemma hos min svåger och hans familj och hälsar på i några dagar, och jag och Jenny har precis avnjutit frukost tillsammans med fyra små trollungar till kusiner
När jag hittar färska kamben i köttdisken så köper jag ofta hem en större mängd. Jag älskar kamben. Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze
Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
Honungsglaserade rödbetor på en bädd av babyspenat med parmesan och rostade pinjenötter. Honungsglaserade rödbetorca 500 g rödbetorlite smör att steka ilite flytande honungen påse babyspenatlite hyvlad parmesanostett par matskedar rostade pinjenötterSom ni ser har jag inget exakt recept, men detta går inte att misslyckas med
Ett tips till nyårsmiddagen kanske. Potatisflarnet går att förbereda och värma innan servering, fläskfilén kan förberedas tom kokningen och sedan stekas och även vinägerreduktionen kan göras i förväg
Finns det nå bättre än att sjunka ner i soffan en fredagkväll. Inte mycket, eller hur. Nu när huset är städat och lite adventpyntat är det extra mysigt att sitta i soffan och mysa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.