Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta jordgubbar 1 dl apelsinjuice 3 dl turkisk yoghurt 1 msk florsocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast
Häll i granatäpplekärnorna och hallon i en mixer. När det fått en tjock, smoothieliknande konsistens, placera en sil ovanför en skål och använd en sked för att trycka ut all saft
Vispa äggulor och florsocker poröst. Vänd ner grädden och yoghurten i äggröran, ta lite i taget. tina något, rör runt så att jordgubbarna går i sönder och smeten får en härligt rosa färg
) När glassen frusit kan du ta ur dem ur formarna och förvara dem i vanliga plastpåsar i frysen. Sedan tycker jag personligen att varma äpplen, varma jordgubbar och hallon är sååå gott
Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin. Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.