Jag tog fram ett paket medhokifilé ur frysen och tinade. Under tiden så blandade jag hackad basilika, riven parmesan och rostade hackade pinjekärnor med lite pressad citron
Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Blanda ordentligt och späd ut med grädde under omrörning. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Hokimed ost och räksåsRecept för 2 personer4 bitar fryst hokifilé50 g smör2 msk philadelphiaost3 dl grädde3 dl riven ost300 g räkorSalt / CitronpepparStek fisken i en stekpanna. Sjud såsen 5 minuter under omrörning, ha i den rivna osten och räkorna, salta och peppra efter smak. 4 bitar fryst hokifilé
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Smaka av med citronsaften, salt och peppar. Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Gärna med mycket smör på. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.