Eftersom han är en äkta norrlänning blev det tårtor med chokladmousse och hjortron efter att först ha grundat med äkta pitepalt (han hade gjort glutenfria till mig)
syltsocker. 1hjortronVarva bär och socker i en kastrull, låt stå 1 timme. Sjud försiktigt 5 minuter, häll upp på väl rengjorda burkar och förvara svalt
Red av med majsenaredning. Skala och tärna äpplena fint, lägg i en kastrull. Skär upp vaniljstången på längden och skrapa ut fröna ner i kastrullen, lägg även i stången
Först var tanken att jag skulle göra något avancerat, men det slutade med klassisk hjortronsylt men jag provade också att smaksätta en burk med cognac och det bet blev jättegott
Värm crème fraiche med riven stilton. Smaka av med salt, peppar och lite pressad citron. Lägg i laxen i såsen och låt den sjuda försiktigt några minuter och avsluta med att lägga i spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.