När vi nyligen var ute på en liten minisemestertripp till Västergötland och strosade i hamnen i Mariestad, passade vi också på att köpa fantastiskt fin varmrökt sik i ett av hamnstånden
Strålande tider. Nu går vi mot den högtid på året, som fungerar riktigt bra för oss som äter LCHF. Mängder av skinka, köttbullar, kalvsylta, revbensspjäll, sill, lax, ägg och annat som vi mår gott av
Brynt smörkräm. Bryn smöret och låt det svalna lite. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Slå det brynta smöret över chokladen och rör/mixa till en homogen massa
Mörk chokladbrulée. Sätt ugnen på 95 grader. Blanda grädde och mjölk i en kastrull, tillsätt chokladen i bitar, smält på medelvärme utan att vispa (vid vispning bildas luftbubblor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.