Glutenfria hjärtbröd (ca 10 st)30 g jäst. Söta och underbara hjärtformade bröd. Brödet går naturligtvis att baka ut till tekakor eller andra former också om man inte vill stansa ut hjärtan
Kavla ut degen till en tjock platta och ta ut hjärtbröd med ett mått. OBS. Ugnen ska vara på 250 ºc. Blanda 8 dl mjöl, honung, salt, smör och jäst i skålen till matberedaren med plastkniven, till en smulig massa
Kavla ut degen till en tjock platta och ta ut hjärtbröd med ett mått. Blanda 4 dl mjöl, honung, salt, smör och jäst i skålen till matberedaren med plastkniven, till en smulig massa
Servera med kalkonrullar och ett hjärtbröd. Skala sellerin och skär den i tändsticksstrimlor. Förväll dem i 2 msk vatten i mikron i 2 minuter eller i en kastrull på spisen
Kavla ut degen till en tjock platta och ta ut hjärtbröd med ett mått. 1. Blanda 4 dl mjöl, honung, salt, smör och jäst i skålen till matberedaren med plastkniven, till en smulig massa
Servera med kalkonrullar och ett hjärtbröd. 1. Skala sellerin och skär den i tändsticksstrimlor. Förväll dem i 2 msk vatten i mikron i 2 minuter eller i en kastrull på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.