hiss el diss. Brysselkål. 6 december 2015, 21. 58. Brysselkål ger mig egentligen flashbacks från min brittiska svärmors middagar m div sönderkokts grönsaker som tillbehör
Nu har jag testat det nya brödreceptet. Själva utförandet var väl inte konstigt, bara att lösa upp jästen i fingervarm vätska och röra i resten av ingredienserna
Det är inte klokt hur senapsgrädden hissar smaken på köttet. Det här är min variant på Biff Rydberg. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
Vägen från parkeringen till hissarna och våningarna upp…. Ber om ursäkt för en osammanhängande text, det är områden jag inte bemästrar att förklara pedagogiskt så som jag kan göra med mat & recept
Disse bollene er søtet med honning og inneholder kesam. Gjærbakst er vår absolutte favoritt. De er fantastisk gode og supre og ha liggende i fryseren til overraskende besøk
Det är inte klokt hur senapsgrädden hissar smaken på köttet. Det här är min variant på Biff Rydberg, klassikern med sina rötter från Hotell Rydberg som öppnade i mitten av 1800-talet
Disse bør være tynne. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC. Hvis det er noe som gjør meg sprø (ha-ha), så er det å finne ut at baguettene jeg laget ble myke som loff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.