Vi har haft en lugn och skön Söndag idag. Efter att vi käkat rester från gårdagen till lunch så åkte vi hem till min syster Emelie och hälsade på henne, sonen Wille och barnens farfar Rolandh
Jag brukar säga att en god sås sätter tonen för en hel middag (som skorna till en outfit om man är modebloggare istället för matbloggare), men faktum är att en god, välgjord sallad gör detsamma
God fortsättning på er alla. Hoppas ni hade en fin julafton igår. Igår stod det traditionella julbordet framdukat, kan tänka mig att det är många som kommer
juni 2018 (15). januari 2017 (35). december 2015 (37). november 2015 (40). oktober 2015 (29). september 2015 (32). augusti 2015 (30). juli 2015 (21). juni 2015 (32). maj 2015 (33). april 2015 (35). mars 2015 (37). februari 2015 (31). januari 2015 (38). juli 2014 (25). juni 2014 (35). februari 2014 (55). januari 2014 (56). oktober 2013 (51). augusti 2013 (57). juni 2013 (65). mars 2013 (57). februari 2013 (57). januari 2013 (59). april 2012 (54). mars 2011 (15). september 2010 (15). augusti 2010 (15). juli 2010 (5). februari 2010 (15). juni 2009 (56). februari 2009 (5). december 2005 (2). juli 2005 (3). maj 2005 (1). mars 2005 (1). februari 2005 (3). januari 2005 (3). maj 2004 (5). Högtid (53). Matkasse Gastrofy (5). Min fjärde bok (5). Mot bättre form (157). Personligt (517). Drinkar & Cocktails (57). Julrecept (65). Påsk & Midsommar (45). Sås / Dressing (85). Valborg (54). Resor (253). Belgien (5). Resa nr 2 (5). Frankrike (5). Low Carb på Kreta (5). Rom (5). Sommartrip2014 (5). Sommartrip2015 (9). Teneriffa (5). Shopping / Inredning (335). Skönhet (52). Tävlingsvinnare (95). Tips & Produkter (445). Värt att läsa (55). Veckotipset (5). Rom (5)
Men just det dilemmat har jag sällan, jag är glad om jag får sova längre än till 5 på morgonen. 15 g protein vanilj/vit choklad. Ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter. 15 g protein vanilj/vit choklad
Dressing up in scary outfits. Halloween is coming up soon, and I hope you’re all getting ready for the spookiest weekend of the year with some awesome snacks and treats
januari 2017 (35). december 2015 (37). november 2015 (40). oktober 2015 (29). september 2015 (32). augusti 2015 (30). juli 2015 (21). juni 2015 (32). maj 2015 (33). april 2015 (35). mars 2015 (37). februari 2015 (31). januari 2015 (38). juli 2014 (25). juni 2014 (35). februari 2014 (55). januari 2014 (56). oktober 2013 (51). augusti 2013 (57). juni 2013 (65). mars 2013 (57). februari 2013 (57). januari 2013 (59). april 2012 (54). mars 2011 (15). september 2010 (15). augusti 2010 (15). juli 2010 (5). februari 2010 (15). juni 2009 (56). februari 2009 (5). december 2005 (2). juli 2005 (3). maj 2005 (1). mars 2005 (1). februari 2005 (3). januari 2005 (3). maj 2004 (5). Högtid (53). Matkasse Gastrofy (5). Min fjärde bok (5). Mot bättre form (157). Personligt (517). Drinkar & Cocktails (57). Julrecept (65). Påsk & Midsommar (45). Sås / Dressing (85). Valborg (54). Resor (253). Belgien (5). Resa nr 2 (5). Frankrike (5). Low Carb på Kreta (5). Rom (5). Sommartrip2014 (5). Sommartrip2015 (9). Teneriffa (5). Skönhet (52). Tävlingsvinnare (95). Tips & Produkter (445). Värt att läsa (55). Veckotipset (5). Rom (5)
Njaej… det där med surdegsbullar var inte så lätt det nej. Nästa gång blir det med lite socker i och lite jäst eller bakpulver och framför allt mindre salt
Kolakakor , ca 50 st 200 g mjukt smör 1¾ dl strösocker 5 dl vetemjöl 2 msk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2 msk ljus sirap Sätt ugnen på 175°C. ca 50 st. 5 dl vetemjöl
500 g pumpakött (utan skal och kärnor). 5 dl grönsaks- eller lantbuljong. 0,5 krm riven muskotnöt. Tillsätt buljongen, koka upp och låt sedan sjuda i 15 minuter eller tills allt blivit mjukt. 0,5 kruka salvia. Värm ugnen till 225 grader. Dela paprikorna och kärna ur dem, och baka dem sedan i ca 15 minuter eller tills de mjuknat och fått färg. 500 g pumpakött (utan skal och kärnor). 5 dl grönsaks- eller lantbuljong. 0,5 krm riven muskotnöt. 0,5 kruka salvia
Typiska helgoutfits kan man säga, funktion går före snyggt kan man säga. Efter resan, träning 5 dar/vecka. Motion 5 ggr i veckan. Minst 5000 steg per dag under sin resa, sen träna som vanligt. Inget godis före midsommar - gå ned 5 kg till semester. Här får ni 2 outfits
Värde 599 kr. 0,5 tsk salt. 1,5 msk spiskummin. 250 gr cocktailtomater. Sätt ugnen på 175°C. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen 40-45 minuter. 0,5 tsk salt
Jag kommer att agera mingelfotograf till en början och jag och min vän Cissi ska modella lite innan festen med i våra outfits så förhoppningsvi kommer jag att kunna bjuda er på några fina bilder efter helgen
Året 2015. Men innan jag hoppar in i det nya året bjuder jag på en liten årsresumé, tonvis av bilder och kortare texter för att sammanfatta det härliga 2015. Ovan 2013 vs 2015
Ibland som matbloggare dock så är man inte riktigt nöjd med sina matfoton och då testar man på flera olika styling, på samma sätt modebloggare också gör fast med deras kläder eller området de fotograferar sina outfits i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.