Därför harjag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
Jag bakar några cupcakes till en vännina. Smet4 st ekologiska ägg rumstemperatur125 gram socker 1. 25 dl200 gram smör rumstemperatur eller margarin rumstemperatur100 gram mjöl 2 dl1 ´tsk bakpulver150 gram choklad2 msk kakaopulver 10 grGör så härSmält chokladen och smöret i en varmtålig skål över en kastrullmed sjudande vatten. 125 gram socker 1. 25 dl
Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Veckan som gått har varit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
Jaghar experimenterat lite i köket. Vilket jag ofta gör när jag ska baka något utan socker och mjöl. Nope jagfår testa mig fram och många gånger blir det hamna-i-soporna-kakor eller så harjag tur och det blir bara sådär kanonbra, som igår när jag vispade ihop de här jordnötskakorna med mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.