lite rädd för olika LCHF-sötningsalternativ. Gör smörkrämen först. Hit kan Du förbereda. Fukta lite med vatten bakplåtspapper som sitter på "kakan" och ta bort det försiktigt
Känner mig nästan som vanligt idag. Hurraför det. Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköra tillbaka till jobbet på grund av datorstrul
Idag säger vi ha den äran på dagen till vår vän chokladbollen. Namnet är ju omdiskuterat och vissa kan inte med att kalla den för vad det egentligen är utan måste göra sig till och beställa en N**erboll
Och så svåra att lyckas med, har jag fått intrycket av. Kort sagt, jag har alltid sagt att macarons är inget för mig, för att jag varit rädd för det förestående misslyckandet
Rulla till bollar i valfri storlek, tryck sedan med gaffel för att få ett snyggt mönster. Finfördela margarinet i socker, bakpulver, vetmjöl och vaniljsåspulver
Finns det något godare än nybakat bröd, lite ljummet och en massa Bregott på. Nä, tänkte väl det. Här nedan kommer ett recept ett otrligt gott och lättbakat långpannebröd som jag och småttingarna bakade i veckan som gick
Min fina vän Anna har fyllt år o jag ville fira lite. Åkte ut med ett litet hus med cuppisar. ca 15-16 normalstora cupcakes 100 g smör3/4 dl mjölk 1 1/2 dl rörsocker 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 msk marsanpulver2 1/2 dl mjöl ca1 dl mjölkchokladknappar från Odense Sätt ugn på 225 grader Smält smör i kastrull o häll i mjölken, låt bli varmt med låt inte koka Vispa ägg o socker lätt Blanda mjöl med bakpulver, marsanpulver o tillsätt detta sedan växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten Häll upp i muffinsformar o grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter
smet, inte för länge - då blir smeten seg. HippHippHurra. Fördela smeten i stora. Jag bakade minicuppisar med choklad, jordgubbar o blå små blommor till Nationaldagen
Karin / bevemyrs bloggI morgon är det Sveriges nationaldag, Hip hip hurra. )Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse
Det är lite trixigt att lägga dom på grillen bara, och som alltid när man lägger hemgjort på gallret så måste man vara försiktig och inte vända på dom för snabbt utan låta dom ligga en stund annars så fastnar dom lätt och går sönder
Idag blir det till att ge er lite inspiration av en dessert jag gjorde förra veckan. Har till och med testat lite recept inför cykelfesten som vi har om två veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.