Brödet kallas "grand blanc" och är perfekt att baka under en dag när man vill ha tid med annat också - i mitt fall hann jag både njuta av det vackra marsvädret, tremilen i Lahtis och förbereda middagen
Att skapa en balans mellan dessa smaker är nyckeln till thai-mat som är värt att minnas. 500g kycklingfilé - 25kr1 röd paprika - 5krca 15-20st sockerärtor - 14kr1 konservburk bambuskott - 10kr1/2 röd chili - 3kr2st vitlöksklyftor - 2krIngefära (en bit lika stor som tummen) - 5kr1 gul lök - 2kr1 kryddmix Paneng Red Curry (finns att köpa i ICA, hemköp osv) - 12kr1 burk koksmjölk (400ml) - 10kr1 st lime -2krCashewnötter (frivilligt)Persilja/Koriander (frivillig)Röd Curry paste (frivilligt)---------------------------------------Totalt. Efter ca 6-7min kan du ha i sockerärtorna. ca 15-20st sockerärtor
Skala morot och potatis, skär moroten på längden och dela med snett skaft till cm-tjocka bitar. Dela potatisarna på hälften, sedan ännu en gång och dela sedan i cm-tjocka bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.