Jag kanske är "sist på bollen" men hey, bättre sent än aldrig. Först och främst, alltså fasiken vad fina ni är som "hjärtade" mitt senaste inlägg så pass mkt, det värmer så himla mkt i hjärtat ska ni veta
Dessutom hey, vem vill inte bli av med de där övermogna bruna fula bananerna i fruktskålen liksom. Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd
In a large mixing bowl, mix together the coconut oil, maple syrup, lemon zest and lemon extract. Add the almond flour, coconut flour, baking soda and salt
There are a number of variations of this dish on the internet but often it is white wine involved in those recipes so I experimented a bit myself and this is the result
Med tanke på att jag lagade denna rätt i slutet av januari i år finns är det kanske inte helt lätt att hitta brysselkål nu men hey, det är snart höst igen
1 tsk Hey Bombay från René Voltaire (alternativt någon annan buljong eller krydda). Börja med att sätta på ugnen på 200 grader, skär upp paprikorna och lägg dem på en plåt med olivolja och havssalt
The recipe for frozen yoghurt number three. The recipe for frozen yoghurt number three. För banansmak. Tillsätt 1 banan och 1-2 krm vaniljpulver och mixa ned med övriga ingredienser
Och när det suget kommer kan den övriga familjen räkna med att just det finns hemma och ingår i det mesta som lagas eller bakas, oavsett om de känner för det eller inte (men hey det är jag som lagar maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.