Heta kycklingspett med turkisk risonisallad och fetadipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 träspett
  • 1 salt
  • 1 smör
  • 700 gram kycklinginnerfilé
  • 1 olivolja
  • 0.5 tsk honung
  • 1 salt och peppar
  • 150 gram fetaost
  • 1 dl Creme fraiche
  • 2 tsk japansk soja
  • 2 tsk honung
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st citronskal, rivet
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 st citroner, bara saften
  • 1 olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 4 port risoni
  • 1 st rödlök (ar)
  • 0.5 st gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.