Hetta upp olivoljan i en stekpanna ochtillsätt rödlöken, purjolöken och vitlöken. Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma
Vi hittade lite rökta räkoroch fryst scampi som vi förvandlade till en god tallrik tillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelins konditori som förövrigt gräddar sina Wienerbröd perfekt bruna
Ta bort från plattan ochtillsätt ev räkor om du vill att det ska bli lite mer lyxigt och matigt. Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene
Hetta upp flytande smör och fräs kycklingen på hög värme några minuter så att den får lite färg. Låt puttra upp ochtillsätt grädden, den mindre mängden om du vill ha mycket smak av soyan
Tillsätträkornaoch krydda med salt och peppar. Skala och grovhacka räkorna. räkor med skal. Halvera dem och lägg halvorna med snittytan uppåt i en ugnssäker form
Stek räkornatills de blivit rosa. Till servering. Het majonnäs. Skär räkorna i mindre bitar. De här små wrapsen är farligt goda, och perfekt avslappnad sommarmat
Bryn sparrisen i det heta smöret tills sparrisen börjar få färg och mjuknar något. En stor smör klick i en kastrull eller gryta hetta upp inte för mycket så smöret bränds
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.