Hacka upp falukorven, först runda skivor sedan göra smala, nästan strimlor. När det börjar bli lite värme i pannan igen ha i Blair\\\'. 500 gram falukorv
Skär skåror i falukorven. 600 g falukorv. 600 g falukorv. 1 rödlök, tunt skivad. 1 gul paprika, strimlad. 2 dl crème fraiche Mexikansk-Chili, eller någon annan starkare smak
Kvällens lördagsmys med goda vänner blir en turkisk köttgryta CuvecOsmanisk gryta500 g nötkött (eller lamm)2 gula lökar1st aubergine4 st tomater1 grön paprika2 pressade vitlöksklyftor2 msk tomatpure150 gr fetaost2 st köttbuljongtärningar + 3 dl vatten1 msk sumak eller citron och svartpeppar1 tsk sambal oelekSkär köttet i tärningar och grönsakerna i mindre bitar
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Fräs falukorven i skivor i hälften av smöret i en stekpanna. 400 g Falukorv. Tag upp och lägg åt sidan. Fräs vitlök, curry, timjan, kokos och gul lök i resten av smöret samt fettet som blev kvar i pannan i pannan
Falukorv gissar jag måste höra till vardagens favorit nr1 i många familjer, men det kan ju vara kul att variera den lite. Svampgratinerad falukorv 4 port. 400 g falukorv (18%). 400 g falukorv
500 g falukorv. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.