Skär skåror i falukorven. 600 g falukorv. 600 g falukorv. 1 rödlök, tunt skivad. 1 gul paprika, strimlad. 2 dl crème fraiche Mexikansk-Chili, eller någon annan starkare smak
Jag hjälper sedan en vecka tillbaka till på ett flyktingboende i närheten av Glommen. Jag är så glad över att ha träffat dessa kvinnor och önskar att alla fick samma möjlighet
Kvällens lördagsmys med goda vänner blir en turkisk köttgryta CuvecOsmanisk gryta500 g nötkött (eller lamm)2 gula lökar1st aubergine4 st tomater1 grön paprika2 pressade vitlöksklyftor2 msk tomatpure150 gr fetaost2 st köttbuljongtärningar + 3 dl vatten1 msk sumak eller citron och svartpeppar1 tsk sambal oelekSkär köttet i tärningar och grönsakerna i mindre bitar
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Fräs falukorven i skivor i hälften av smöret i en stekpanna. 400 g Falukorv. Tag upp och lägg åt sidan. Fräs vitlök, curry, timjan, kokos och gul lök i resten av smöret samt fettet som blev kvar i pannan i pannan
Falukorv gissar jag måste höra till vardagens favorit nr1 i många familjer, men det kan ju vara kul att variera den lite. Svampgratinerad falukorv 4 port. 400 g falukorv (18%). 400 g falukorv
500 g falukorv. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.