Till frukost idag blev det tunnbröd i stekpanna, enkelt och gott. För en massa år sedan när jag gick hos dagmamma efter skolan fickvi dessa bröd till mellanmål lite då och då
Det är perfekt att servera till plockmat, meze, tapas, buffé och grill. Smula ner jästen i en bunke. Blanda vatten, olja, salt och yoghurt och värm så blandningenblirfingervarmt
De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
Men man kan trösta sig med att det går ganska bra att baka ivanlig ugn också. Det här receptet ger ett mjukt, segt tunnbröd som är väldigt gott att äta med smör och ost
Här kommer ett enkelt recept på frallor, som jag hittade. Det vill jag baka någon dag. Jag äter mest mörkt fullkornsbröd just nu, men sonen och gubben gillarinte det så mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.