Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hadeden på midsommarafton till detgrillade köttet på kvällen, det blev en hit
Ta bort skalet (om du inte kokade utan skal). Om du vill ha gräslök hacka och tillsätt den också. Tillsätt mer salt, peppar eller senap om du tycker det behövs
Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi dennaunderbara söndag med te i soffan
Den här goda potatissalladen passar lika bra till färskpotatis som till vanlig. Skala och dela potatisen i bitar (om man använder färsk så räcker det att tvätta potatisen)
Lägg upp i en serveringsskål och dekorera med körvel. 1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis, kokt och delad i 4 delar. 11 knippe rädisor, i fyra delar. 11 dl färska örtkryddor, basilika, dill och körvel, hackade. 1salt, pepparBlanda den kokta potatisen, salladslök och rädisor i en skål
Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Ingredienser Portioner. 4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Supergod och superkrämig potatissallad som passar perfekt att serveras vid de allra flesta rätter. Koka potatisen tills den mjuknar utan att du kokar sönderden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.