Alltså…nailed it. Har vid flera tillfällen funderat på att göra egen mandelmassa, oftast i samband med att jag får för mig att baka semlor eller liknande
Glassarna är dekorerade med sockerfri choklad och krossade, frystorkade jordgubbar. Sockerfri choklad. Du kanske gillarSmoothie med avokado, banan och blåbärPåskgodis utan raffinerat sockerSockerfri tårta för de allra minstaMug cake – en härlig helgfrukostFyra 100% sockerfria frukostar
Sockerfrilingonsylt. När det börjar bli höst och det blir tid för all ”söndagsmiddags-mat” så finns det något som gör den typen av komplett – lingonsylt
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Här kommer receptet på tårtan jag gjorde till Inga-Lisas 1-års kalas. Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.